CreditFix

0.0 rating
3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

Infiintata in anul 2015 cu ajutorul unui capital 100% romanesc, institutia financiar nebancara CreditFix vine in intampinarea romanilor care, la un moment dat se confrunta cu probleme de ordin financiar. Mai exact, IFN-ul pune la dispozitia consumatorilor imprumuturi rapide, datorita carora acestia isi pot stinge datoriile stringente, asa cum sunt facturile ale caror termene au fost deja depasite sau pot cumpara medicamentele de care au neaparat nevoie.

Creditele sunt acordate pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 62 de zile, iar sumele care pot fi obtinute de catre romani pot ajunge pana la cel mult 3000 de lei. Esential de mentionat in aceasta privinta este si faptul ca persoanele care solicita credite nebancare CreditFix pentru prima data nu trebuie sa plateasca dobanda, atata timp cat solicita maximum 2000 de lei si returneaza banii in maxim 2 luni.

Cine poate accesa un imprumut de la CreditFix?

IFN-ul are conditii de eligibilitate destul de usor de indeplinit, dar care cei interesati trebuie sa le cunoasca atunci cand aleg aceasta varianta:

  • – solicitantii trebuie sa aiba minimum 18 ani si sa fie cetateni romani;
  • – prezentarea dovezii unui venit lunar, care sa depaseasca pragul de 500 de lei pe luna. Consumatorii pot prezenta IFN-ului fluturasul de salariu, talonul de pensie sau extrasul de cont prin care sa arate ca incaseaza bani din dividente);
  • – prezentare unei adeverinte de venit pentru anul anterior;
  • – solicitantii trebuie sa aiba un cont bancar, dar si un card atasat acestuia;
  • – CreditFix nu ia in considerare scorul negativ de la Biroul de Credite.

Solicitarile pot fi depuse exclusiv online

Pe pagina Web a IFN-ului exista o sectiune speciala, care se intituleaza, “Aplicare” si pe care oamenii o pot folosi atunci cand vor sa trimita institutiei o cerere de imprumut. Cei care au nevoie, insa de ajutor in acest sens, pentru ca nu sunt familiarizati cu utilizarea Internetului pot intra in legatura directa cu reprezentantii CreditFix: acestia ii vor ghida pe solicitanti si le vor fi alaturi pe parcursul intregului proces. Ulterior, dupa ce beneficiarii semneaza contractele, vor primi in conturile personale extrem de repede: cel mult 20 – 30 de minute.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

CreditFix