VivaCredit

0.0 rating
2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

Infiintata inca din 2010, Viva Credit este o institutie financiar nebancara romaneasca extrem de populara in randul oamenilor care au nevoie de imprumuturi rapide pentru o perioada scurta si limitata de timp. Aceasta companie pune la dispozitia consumatorilor mai multe tipuri de produse atractive si avantajoase, valoarea lor putand ajunge pana la 2.000 de lei.

Este esential, insa, ca solicitantii sa ia in calcul si faptul ca vor plati dobanzi cuprinse intre 0 si 1,2% pe zi, iar perioada de rambursare poate varia de la 1 pana la 35 de zile.

Criterii de eligibilitate

Printre cele mai importante conditii pe care consumatorii trebuie sa le indeplineasca se numara urmatoarele:

  • – trebuie sa aiba minimum 20 de ani impliniti;
  • – trebuie sa fie cetateni romani si sa prezinte IFN-ului o copie dupa cartea de identitate;
  • – trebuie sa faca o dovada a venitului obtinut lunar (salarii, pensii sau incasari din PFA-uri ori ajutoare de somaj);
  • – trebuie sa aiba un numar de telefon mobil, pe care sa poata fi contactati, daca este nevoie;
  • – trebuie sa aiba o adresa de e-mail personala, care sa fie valabila;
  • – un scor negativ de la Biroul de Credite nu influenteaza aprobarea imprumuturilor sau nu.

Cum pot fi returnate imprumuturile?

Banii pot fi returnati catre VivaCredit in mai multe moduri, in functie de cum considera beneficiarii ca este mai convenabil pentru ei:

  • – prin direct debit, in cazul in cazul care consumatorii au un card atasat contului bancar. In acest fel, IFN-ul va retrage automat banii din contul romanilor la data scadenta, impreuna cu dobanzile aferente;
  • – prin transfer bancar ori prin ordin de plata din sucursala oricarei banci – beneficiarii trebuie sa foloseasca in acest sens conturile VivaCredit;
  • – cash, intr-unul din punctele fizice de lucru.

Avand in vedere ca transferurile bancare pot dura si pana la 24 de ore, indicat este ca debitorii sa faca rambursarea cu cel putin doua zile inainte de data scadenta. In acest fel se asigura ca banii vor ajunge la VivaCredit in timp util. Altfel, consumatorii risca sa li se aplice dobanzi penalizatoare. Mai mult, cei cu datorii trebuie sa incerce, pe cat de mult posibil sa ramburseze banii inainte de termen, pentru a-si diminua din costuri. Cum? Dobanzile pentru creditele rapide se calculeaza numai pana in ziua rambursarii totale.

Creditele nebancare de la VivaCredit pot fi obtinute exclusiv online, ceea ce reprezinta un avantaj important mai ales pentru persoanele care nu vor sa se deplaseze fizic de acasa. Ulterior, banii ajung la ei in cel mult 20 de minute!

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

VivaCredit