Recenzii Viaconto, pareri si conditii de aprobare a unui credit nebancar

0,0 rating
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Viaconto este una dintre institutiile financiar-nebancare din Romania, care acorda imprumuturi rapide consumatorilor ce au nevoie urgent de o anumita suma de bani. Compania si-a deschis portile in anul 2016 si face parte din grupul Via Group, un consortiu care se concentreaza pe cele mai bune solutii oferite consumatorilor din punct de vedere financiar. De exemplu, se pot obtine astfel sume de pana la 4.000 de lei pentru o perioada limitata de timp.

Care sunt conditiile de eligibilitate pe care le impune Viaconto?

Persoanele care vor sa acceseze imprumuturi rapide de la Viaconto trebuie sa aiba grija sa indeplineasca simultan urmatoarele criterii de eligibilitate:

  • sa se incadreze in grupa de varsta 20 – 65 de ani;
  • sa fie cetateni romani si sa aiba o copie/fotografie dupa cartea personala de identitate;
  • sa nu aiba datorii active – scorul negativ de la Biroul de Credite va conduce la respingerea solicitarii unui credit rapid;
  • sa poata furniza IFN-ului o dovada a veniturilor incasate lunar (pensii, salarii, ajutoare de somaj);
  • sa aiba un cont bancar, o adresa personala de e-mail si un numar de telefon activ.

Cum pot cei interesati sa aplice pentru un imprumut rapid si ce sume pot obtine?

In ceea ce priveste metoda prin care persoanele interesate pot solicita o anumita suma de bani de la Viaconto, trebuie sa stie ca au posibilitatea de a face intreg demersul online. Este suficient sa acceseze pagina Web a IFN-ului si sa selecteze cu ajutorul cursorului valoarea imprumuturilor de care au nevoie, dar si perioada de rambursare in care pot returna banii.

Ulterior, solicitantii trebuie sa introduca in campurile speciale datele personale: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon si CNP. Abia dupa ce primesc pe e-mail contractul aferent creditului, il pot citi si semna, daca totul este in regula.

Viaconto acorda imprumuturi cuprinse intre 200 si 4.000 de lei, cu mentiunea ca solicitantii care nu au mai folosit niciodata aceasta solutie pot accesa cel mult 1.000 de lei. Ulterior, trebuie sa returneze banii intr-o perioada ce variaza de la 7 pana la 30 de zile cu o dobanda aplicabila de 1% pe zi.

Specialistii in domeniul financiar sugereaza romanilor sa acceseze creditele rapide doar atunci cand nu mai au nicio alta solutie prin care sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp sa fie chibzuiti in privinta modului in care cheltuiesc banii. Mai mult, beneficiarii trebuie sa aiba grija sa returneze imprumuturile la timp, astfel incat sa evite aplicarea unor dobanzi penalizatoare costisitoare!

5,0 rating
iunie 26, 2024

Recomand acest credit pentru seriozitate si pentru calitatea serviciului de creditare. Suma de bani pe care am cerut-o am primit-o in cateva minute de la semnarea contractului si rata este mai mica decat ma asteptam.

Camelia
3,0 rating
iunie 10, 2024

Nu am crezut ca va fi atat de rau sa apelez la un credit ifn ca Provident. Pentru mine dobanda variabila a fost un cosmar si credeam ca nu mai termin de achitat creditul. Aveti grija ce suma doriti sa luati pentru ca este posibil sa aveti mari probleme.

Paul
4,0 rating
mai 21, 2024

Pentru mine acest credit a fost satisfacator. M-am folosit de el la inceput pentru ca aveam nevoie urganta de bani si nu pot sa spun ca regret. Am prins o rata decenta si am putut sa imi fac treaba linistit.

Florin
3,0 rating
mai 17, 2024

Este o dezamagire felul cum incearca sa te faca de bani. O dobanda atat de mare nu am vazut nici la amanet sau la colt de strada. Nu recomand asa ceva

Silvia
4,0 rating
aprilie 29, 2024

Am urmarit ofertele pe mai multe site-uri si Hora credit are cele mai bune recenzii si cele mai bune oferte, de aceea am ales sa fac un credit pe o perioada scurta cu acesta.

Marius
Recenzii Viaconto, pareri si conditii de aprobare a unui credit nebancar