Recenzii Viaconto, pareri si conditii de aprobare a unui credit nebancar

0.0 rating
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Viaconto este una dintre institutiile financiar-nebancare din Romania, care acorda imprumuturi rapide consumatorilor ce au nevoie urgent de o anumita suma de bani. Compania si-a deschis portile in anul 2016 si face parte din grupul Via Group, un consortiu care se concentreaza pe cele mai bune solutii oferite consumatorilor din punct de vedere financiar. De exemplu, se pot obtine astfel sume de pana la 4.000 de lei pentru o perioada limitata de timp.

Care sunt conditiile de eligibilitate pe care le impune Viaconto?

Persoanele care vor sa acceseze imprumuturi rapide de la Viaconto trebuie sa aiba grija sa indeplineasca simultan urmatoarele criterii de eligibilitate:

  • sa se incadreze in grupa de varsta 20 – 65 de ani;
  • sa fie cetateni romani si sa aiba o copie/fotografie dupa cartea personala de identitate;
  • sa nu aiba datorii active – scorul negativ de la Biroul de Credite va conduce la respingerea solicitarii unui credit rapid;
  • sa poata furniza IFN-ului o dovada a veniturilor incasate lunar (pensii, salarii, ajutoare de somaj);
  • sa aiba un cont bancar, o adresa personala de e-mail si un numar de telefon activ.

Cum pot cei interesati sa aplice pentru un imprumut rapid si ce sume pot obtine?

In ceea ce priveste metoda prin care persoanele interesate pot solicita o anumita suma de bani de la Viaconto, trebuie sa stie ca au posibilitatea de a face intreg demersul online. Este suficient sa acceseze pagina Web a IFN-ului si sa selecteze cu ajutorul cursorului valoarea imprumuturilor de care au nevoie, dar si perioada de rambursare in care pot returna banii.

Ulterior, solicitantii trebuie sa introduca in campurile speciale datele personale: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon si CNP. Abia dupa ce primesc pe e-mail contractul aferent creditului, il pot citi si semna, daca totul este in regula.

Viaconto acorda imprumuturi cuprinse intre 200 si 4.000 de lei, cu mentiunea ca solicitantii care nu au mai folosit niciodata aceasta solutie pot accesa cel mult 1.000 de lei. Ulterior, trebuie sa returneze banii intr-o perioada ce variaza de la 7 pana la 30 de zile cu o dobanda aplicabila de 1% pe zi.

Specialistii in domeniul financiar sugereaza romanilor sa acceseze creditele rapide doar atunci cand nu mai au nicio alta solutie prin care sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp sa fie chibzuiti in privinta modului in care cheltuiesc banii. Mai mult, beneficiarii trebuie sa aiba grija sa returneze imprumuturile la timp, astfel incat sa evite aplicarea unor dobanzi penalizatoare costisitoare!

4.0 rating
September 27, 2023

Trebuie sa ai grija la suma pe care doresti sa o imprumuti, avand in vedere ca dobanda este variabila poate sa fie o durere.

Emanuela
3.0 rating
September 22, 2023

Aveti grija daca sunteti la al doilea credit ce suma vreti sa luati imprumut. Daca luati o suma mai mare de 1000 lei e posibil sa nu faceti fata cu ratele.

Mariana
4.0 rating
September 14, 2023

Dupa 12 luni am terminat creditul la credit prime. Suma a fost una destul de mica astfel incat am reusit achit creditul in liniste. Recomand ca prim credit

Elena. S
5.0 rating
September 5, 2023

Recomand pentru profesionalism si dobanda mica fata de altele. Agentii de credit sunt respectuosi si au rabdarea sa iti explice toate detaliile

Radu
5.0 rating
August 28, 2023

Aveam nevoie de bani si am vazut ca e 0% dobanda pentru primul credit ceea ce mi-a dat de gandit ca merita. Am aplicat si de curand l-am si achitat integral. Multumesc frumos

David
Recenzii Viaconto, pareri si conditii de aprobare a unui credit nebancar