Provident

0.0 rating
20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

Provident este una dintre cele mai populare institutii financiar-nebancare din Romania, fiind parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF). Acest brand a aparut in tara noastra pentru prima data in anul 2006, fiind unul dintre primii jucatori de pe piata imprumuturilor “la domiciliu”, care in timp s-au transformat in credite rapide.

Consumatorii pot obtine intre 500 si 20.000 de lei de la Provident, cu mentiunea ca perioada de rambursare variaza in functie de suma imprumutata. De exemplu, cele mai mici credite pot fi rambursate in 48 de saptamani, iar cele mai mari in pana la 134 de saptamani.

Ce criterii de eligibilitate impune IFN-ul solicitantilor?

Pe lista criteriilor pe care trebuie sa le indeplineasca cei care vor sa obtina imprumuturi rapide se numara urmatoarele:

  • – trebuie sa aiba cel putin 18 ani impliniti;
  • – solicitantii trebuie sa fie cetateni romani;
  • – trebuie sa ofere IFN-ului o copie dupa extrasul de cont, din care sa reiasa veniturile incasate in ultima luna;
  • – scorul negativ de la Biroul de Credite poate conduce la restrictionarea accesului la imprumuturile rapide;
  • – veniturile incasate lunar de solicitanti trebuie sa fie mai mare de 300 de lei.

Avantajele de care se bucura persoanele care acceseaza credite de la Provident

Inainte de a semna contractele, cei care fac astfel de credite trebuie sa cunoasca si avantajele de care se pot bucura. Este vorba despre beneficii importante, pe care nu le pot gasi la niciun IFN din Romania. De exemplu, valoarea sumelor imprumutate pot ajunge pana la 20.000 de lei, iar dobanzile sunt unele bune, cuprinse intre 52 si 68% pe an. Mai mult, beneficiarii primesc 300 de lei de fiecare data cand recomanda un nou client pentru Provident.

Nu in ultimul rand, persoanele interesate de aceste credite nebancare Provident trebuie sa stie ca pot solicita imprumuturile online, urmand ca apoi, in doar cateva minute sa fie contactati telefonic de reprezentantii IFN-ului. Impreuna vor gasi cea mai buna solutie pentru beneficiari, iar banii vor putea fi ridicati din punctele fixe ale Provident sau transferati in conturile consumatorilor.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Provident