HoraCredit

0.0 rating
10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

Institutia financiar-nebancara (IFN) HoraCredit face parte din grupul HoraCredit SA, care are sediul in Bucuresti si a fost infiintata si inregistrata oficial la Registrul General al BNR in anul 2016.

De atunci si pana in prezent, firma a oferit produse atractive pentru mii de clienti. Solicitantii pot obtine cu ajutorul acestui IFN imprumuturi cuprinse intre 100 si 10.000 de lei, cu mentiunea ca la astfel de credite se aplica dobanzi de pana la 2% pe zi.

Consumatorii au parte de o gama larga de avantaje atunci cand apeleaza la credite nebancare HoraCredit, iar cel mai important este acela ca toti clientii noi pot obtine imprumuturi de pana la 1500 de lei fara dobanda. Ulterior, dobanda zilnica este de 2%, adica o valoare mult mai mica fata de dobanzile practicate de alte institutii similare. Mai mult, pot sa aplice exclusiv online pentru obtinerea creditelor, iar in doar 15 minute pot primi banii.

Conditii de creditare

In ceea ce priveste conditiile de eligibilitate, consumatorii trebuie sa indeplineasca urmatorii termeni:

  • – sa aiba intre 19 si 75 de ani;
  • – sa fie cetateni romani si sa puna la dispozitia IFN-ului o copie ori o fotografie dupa cartea de identitate;
  • – copie dupa extrasul de cont bancar, prin care sa dovedeasca veniturile lunare;
  • – contractele de inchiriere, cele de drepturi de autor si fluturasele de salariu ori taloanele de pensie pot constitui de asemenea probe;
  • – un eventual scor negativ de la Biroul de Credite nu va restrictiona aprobarea imprumuturilor;
  • – solicitantii mai trebuie sa dispuna si de un numar de telefon, o adresa personala de e-mail si un cont bancar.

Metode de rambursare

Returnarea la timp a banilor imprumutati este extrem de importanta: in acest fel, debitorii se pot feri de dobanzile penalizatoare care li se pot aplica. Beneficiarii trebuie sa stie ca pot returna creditele in mai multe feluri:

  • – online, prin utilizarea unui card bancar;
  • – din sucursala oricarei banci prin intermediul unui transfer bancar (conturile HoraCredit sunt disponibile pe site-ul oficial al IFN-ului);
  • – prin ZebraPay, terminale speciale pentru plata facturilor.

Indicat este ca debitorii ce aleg sa ramburseze imprumuturile prin transfer bancar sa faca tranzactiile cu cel putin 2 – 3 zile inainte de data scadenta. De ce? In general, transferurile interbancare dureaza mai mult, asa ca beneficiarii se pot asigura astfel ca banii vor ajunge la HoraCredit in timp util.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

HoraCredit