Ferratum

0.0 rating
1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

Ferratum face parte din Ferratum Grup, un consortiu care are peste 1,5 milioane de clienti in intreaga lume si a acordat de-a lungul timpului mai mult de 4,3 milioane de credite. Institutia financiar-nebancara si-a deschis portile in Romania in anul 2013, oferind consumatorilor o gama foarte larga de solutii financiare atractive.

De exemplu, se pot obtine imprumuturi de pana la 10.000 de lei pentru o perioada cuprinsa intre 15 zile si 12 luni. Mai mult, solicitantii care nu au mai apelat niciodata la acest IFN au posibilitatea de a beneficia pentru prima data de credite cu dobanda 0%.

Criterii de eligibilitate

Un avantaj important de care se pot bucura consumatorii care opteaza pentru credite nebancare Ferratum este acela ca lista conditiilor de eligibilitate este mult mai, relaxata”. De exemplu, cei care aplica pentru imprumuturi trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • – trebuie sa se incadreze in grupa de varsta 21 – 70 de ani;
  • – trebuie sa fie cetateni romani si sa prezinte IFN-ului o copie dupa cartea de identitate;
  • – trebuie sa faca dovada unor venituri stabile pentru cel putin ultimele 3 luni, indiferent de provenienta acestora;
  • – solicitantii trebuie sa aiba o adresa de e-mail personala si un numar de telefon.

Mai mult, IFN-ul nu tine cont de scorul de la Biroul de Credite, asa cum se intampla de obicei la banci.

Care este procesul pe care trebuie sa-l urmeze cei care au nevoie de un credit nebancar?

Daca in cazul creditelor bancare, majoritatea nu pot fi obtinute decat atunci cand oamenii se deplaseaza intr-o sucursala fizica, imprumuturile rapide pot fi obtinute extrem de usor doar de pe Internet. Consumatorii trebuie sa acceseze pagina Web a Ferratum si sa completeze cererile de credit. Numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si, eventual CNP-ul sunt doar cateva dintre datele care trebuie introduse in cererile de credit. Ulterior, reprezentantii IFN-ului verifica toate solicitarile, iar aprobarile sunt gata in doar cateva minute.

Respectarea datelor scadente pentru toate tipurile de credite rapide este foarte importanta. In caz contrar, consumatorii risca sa li se aplice dobanzi penalizatoare foarte mari si sa aiba de acoperit costuri mult mai ridicate. Specialistii in domeniul financiar sugereaza romanilor inclusiv sa incerce sa ramburseze imprumuturile anticipat, pentru a diminua din dobanzile aferente. Rambursarea poate fi partiala sau totala, iar dobanzile se recalculeaza in functie de fiecare caz in parte.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Ferratum